info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

5Vključi se v naše akcije

V okviru Regionalnega stičišča NVO Planota že več let izvajamo različne akcije za promocijo nevladnega sektorja. Pridružite se nam v eni izmed zanimivih letnih in stalnih akcij.

FESTIVAL NVO (Od leta 2010 vsako leto izvajamo Festival nevladnih organizacij, ki se seli iz kraja v kraj in združuje nevladne organizacije iz cele regije.)

NVO GRE V ŠOLO (Nevladne organizacije pripravljajo in izvajajo programe v osnovnih šolah in s tem krepijo svoje poslanstvo.)

ŠTUDIJSKE PRAKSE V NVO ()

DAN ZA SPREMEMBE (Že nekaj let se aktivno vkljapljamo v vseslovensko akcijo Slovenske filantropije DAN ZA SPREMEMBE, v okviru katere skrbimo za regijsko promocijo dogodkov. Če želite tudi vi kaj spremeniti, se pridužite akciji vsako pomlad!)

INKUBATOR V ZELIŠČNEM CENTRU ()

ZELENA SOCIALNA AKTIVACIJA (Zelena socialna aktivacija predstavlja celovit pristop, ki naslavlja problematiko vključevanja ranljivih skupin v delovni proces s poudarkom na ponovni uporabi in zmanjševanju odpadkov. S konkretnimi akcijami prispevamo k učenju ranljivih skupin inpodbujanju sodelovanja NVO ter gospodarstva pri razvoju izdelkov in storitev z družbenim učinkom.)

Za več informacij o sodelovanju nas pokličite vsak delovnik med 8.00 in 16.00 na 05 307 40 40 ali 040 288 097 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

studentsprostovoljstvo Kopijafest 13 18