HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Občinski odloki in procesi

V okviru iskanja priložnosti za naslavljanje lokalnih potreb spremljamo procese in odločitve v večjih občinah v regiji. Če imate tudi vi kakšne informacije ali bi se radi priklučili kateri od aktivnosti pri naslavljanju lokalnih potreb, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

POVEZAVE NA GRADIVA OBČINSKIH SVETOV:
Mestna občina Nova Gorica   -   Občina Ajdovščina   -   Občina Tolmin -   Občina Idrija


 

Občina Idrija: Javna obravnava Inovativne strategije trajnostnega razvoja

Občina Idrija je v obravnavo dala predlog dokumenta Inovativna strategija trajnostnega razvoja Občine Idrija ter vse občanke in občane ter predstavnike javnih, nevladnih in zasebnih organizacij vabi k podajanju pripomb, stališč in predvsem konkretnih predlogov, ki bi izboljšali dokument.

Preberi več

Občina Idrija: Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka šestih sprememb in dopolnitev občinskega prostorskega načrta (OPN)

Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka šestih sprememb in dopolnitev občinskega Prostorskega načrta Občine Idrija (v nadaljevanju OPN) bo potekala v času od ponedeljka, 19. marca 2018, do vključno četrtka, 5. aprila 2018, v sejni sobi Občine Idrija.

Preberi več

Občina Idrija: 23. redna seja Občinskega sveta, ki bo v četrtek, 15. 3. 2018

Župan Občine Idrija sklicuje 23. redno sejo Občinskega sveta Občine Idrija, ki bo v četrtek, 15. 3. 2018, ob 17. uri v sejni sobi Občine Idrija.

Iz predloga dnevnega reda:

* Poročilo o izvajanju LEK za leto 2017

Preberi več