HITRI KONTAKT
Zeliščni center Grgarske Ravne,
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS bel                        MJU CB bela3 

 

Občinski odloki in procesi

V okviru iskanja priložnosti za naslavljanje lokalnih potreb spremljamo procese in odločitve v večjih občinah v regiji. Če imate tudi vi kakšne informacije ali bi se radi priklučili kateri od aktivnosti pri naslavljanju lokalnih potreb, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

POVEZAVE NA GRADIVA OBČINSKIH SVETOV:
Mestna občina Nova Gorica   -   Občina Ajdovščina   -   Občina Tolmin -   Občina Idrija


 

Povabilo k predložitvi pripomb na Pravilnik o sofinanciranju letnega programa športa v občini Idrija

Občina Idrija poziva vse izvajalce javnih športnih programov v Občini Idrija, da do 10. 1. 2018 pošljejo svoje pisne predloge za spremembe Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v občini Idrija z utemeljitvami do 10. 1. 2018 na naslov Občina Idrija, Mestni trg 1, 5280 Idrija. Iz predloga mora biti jasno razvidno, na katero določilo pravilnika oziroma merilo za vrednotenje športnih programov se nanaša, kakšna sprememba je predlagana in kako je predlog utemeljen.

Preberi več

Občina Ajdovščina: 27. redna seja Občinskega sveta Občine Ajdovščina, ki bo v četrtek, 14. 12. 2017, ob 15. 30

Župan Tadej Beočanin sklicuje 27. redno sejo Občinskega sveta Občine Ajdovščina, ki bo potekala v četrtek, 14. decembra 2017, ob 15. 30 v prostorih Občine Ajdovščina.

Preberi več

Mestna občina Nova Gorica: 32. seja Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica, ki bo v četrtek, 21. decembra 2017, ob 14. uri

Župan Mestne občine Nova Gorica sklicuje 32. sejo Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica, ki bo v četrtek, 21. decembra 2017, ob 14. uri v veliki dvorani MONG.

Iz predloga dnevnega reda:

* Predlog Odloka o ureditvi nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča v Mestni občini Nova Gorica (prva obravnava)

Preberi več