HITRI KONTAKT
Zeliščni center Grgarske Ravne,
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Spletne strani    Računovodstvo    Festival NVO


Festival NVO

Festival nevladnih organizacij Goriške statistične regije se izvaja že od leta 2010. Prvi je bil v Ajdovščini. Od takrat se vsako leto selimo v drug kraj v regiji. Na njem se NVO predstavljajo na sejmu, vzporedno poteka okrogla miza na aktualno tematiko.

ARHIV FESTIVALOV NVO


AKTUALNO
 

plakat FEST17

Program Festivala NVO Goriške 2017

KDAJ?
sobota, 7. oktober 2017, od 9.00 do 14.00

KJE?
Podbrdo (Baška grapa)

Program:
9.00 ODPRTJE FESTIVALA, UVODNI NAGOVORI
9.30-11.00 SEJEM NEVLADNIH ORGANIZACIJ (predstavitve, nastopi, delavnice …)
11.30-13.00 POSVET "SKUPAJ OHRANJAMO KULTURNO DEDIŠČINO" - na posvetu bodo sodelovali: Tomaž Weifferbach iz TD Železniki, Mišo Serajnik iz Muzejskega društva Žiga Zois Bohinjska Bistrica, Patricija Rejec iz Posoškega razvojnega centra in mag. Adela Pukl ter mag. Anja Jerin iz Slovenskega etnografskega muzeja.
13.00-14.00 PRIGRIZEK IN DRUŽENJE

Regionalno stičišče NVO Planota vabi na 8. festival nevladnih organizacij Goriške statistične regije, ki bo potekal v soboto, 7. oktobra 2017, med 9. in 14. uro v Podbrdu. Dogodek, ki ga organizira Fundacija BiT Planota v sodelovanju z Društvom Baška dediščina bo potekal v centru Podbrda v Baški grapi. Poleg tradicionalnega sejma nevladnih organizacij in tradicionalno pestrega dogajanja na njem bo potekal posvet, na katerem bodo gostje govorili o kulturni dediščini, ki povezuje Baško grapo, Cerkljansko, Selško dolino in območje Bohinja.

Podpirajo nas Radio Primorski val in Slovenske železnice!

Na Festival NVO Goriške letos z VLAKOM!

Na 8. festival nevladnih organizacij Goriške statistične regije, ki bo potekal v soboto, 7. oktobra 2017, med 9. in 14. uro v Podbrdu, vas skupaj s Slovenskimi železnicami vabimo z vlakom. Če se boste na festival pripeljali z vlakom, boste sodelovali v žrebanju vozovnic za praktično nagrado in bon (kupon) za 50 % popust za dve osebi, za enosmerno ali povratno vozovnico, za 1. ali 2. razred vseh vrst vlakov na progah Slovenskih železnic. Več o voznih redih vlakov najdete na www.slo-zeleznice.si.

NAJAVA Festival17
Organizatorji Ustanova Fundacija BiT Planota in Društvo Baška dediščina smo veseli, da nas poleg Slovenskih železnic podpira tudi medijski partner Radio Primorski val.